Loke – Vinterfåglar

The video cannot be shown at the moment. Please try again later.

Till dig min kära!

/Andreas Säker

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Loke – Vinterfåglar

  1. Johanna skriver:

    Du är ju så fin! Tänk att vi sitter i bilen 10 maj 2010 påväg till återvinningen för första gången i mitt liv och du spelar denna vackra låt för lilla mig..en härlig känsla uppstår och du o jag är helt tysta i ca. 10 minuter..jag skulle vilja kalla det kärlek, nyförälskelse, pirr i magen, du och jag mot världen och total lycka! Tack för att du finns i mitt liv! / din gumma

  2. Andreas skriver:

    Ja, det är en sådan otrolig lycka..
    Så fantastiskt fin känsla i hela kroppen.. :)
    Carro borde vara stolt över mig, visar dig återvinningen det första jag gör! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>