Va hände med ett vanligt liv?

Jag trodde inte det gick att plugga på det här viset! Oj, oj ,oj! Idag har det skickats in två enskilda uppgifter, men jag har även filat på gruppuppgiften som ska in på fredag. Fortsatte på det fantastiska jobb som andra i gruppen redan börjat på.. Imorgon får vi väl försöka sammanställa skiten! Dessutom har jag börjat plugga på quiz nummer 4 som äger rum på tisdag. Inte tänker jag komma oförberedd till det inte och jag vill ju vara hemma så mycket det bara går nästa vecka då småknattarna är här och förgyller vardagen, FINALLY! Nu ska jag återgå till min underbara PES, kan knappt bärga mig! Har ni förresten några tips o knep o knåp om hur jag kan presentera hållbar energi på ett bra sätt så tar jag gladeligen emot den hjälpen?!

Häjkon! 

/Johanna Lundgren

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>