Tillfälligheter..

Jag sitter och tänker på tillfälligheter. Hmm hur mycket som hade kunnat bli och som inte hade kunnat bli. Beslut man tar när man är liten kan man få åldras med, vare sig man vill eller inte. Saker man sagt. Kanske sådant man ångrar att man gjort, kanske sådant man är överlycklig över att man faktiskt sa eller gjorde. En tillfällighet att jag hamnade här? Eller vad det planerat så för mig redan innan jag visste om det själv? Tänk om inte min vän flyttat till Malung i tvåan på gymnasiet och tänk om inte heller Andreas vänner bodde där uppe, tänk om vi inte fått nys på varann redan innan vi beslutade att åka och hälsa på våra vänner upp i Dalarna. Tänk om jag inte valt att flytta till Stockholm och tänk om Andreas aldrig åkt till Göteborg när jag var i Halmstad och tänk om vår kontakt hade hållit i sig från start, hade vi suttit här då? Då hade jag aldrig fått det bästa sms jag någonsin fått våren 2010, då hade jag inte blivit kär i honom återigen. Då hade vi inte fått uppleva allt det här som vi har upplevt på 1,5 år. Men vad hade vi fått uppleva om vi hade hållit kontakten, om jag valt att åka till Vadstena den där gången istället, vad hade vi fått uppleva då? Mer eller mindre? Ja, det kan ju jag fortsätta fundera på om jag känner att jag orkar, fast vad tjänar det till nu..nu har jag ju allt det här. Som jag ville ha, som jag önskade mig. Jag tror jag gör mig en tjänst om jag bara lever i nuet…men tänk om? Nä förresten, inga mer tänk om! Jag är ju skitlycklig!

/Johanna Lundgren

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>