Härliga tider.

Kollade igenom lite bilder och hittade de här härliga tu. Här ser ni ett riktigt nyförälskat par. Det var fortfarande under de dagar då himlen skulle kunna falla ner, men man märker ändå ingenting för man ser bara varann.. Nu för tiden hade vi nog märkt att himlen föll ner, men vi är ännu mycket lyckliga att vi har varann. Eller jag ska väl bara tala för mig själv, men jag litar ju också på vad han säger och han säger ju att han är det fortfarande. Lycklig alltså! Härliga tider det där! Det som är lite extra lyxigt för mig och Andreas är ju att vi faktiskt har fått uppleva detta två gånger tillsammans och det tror jag är få förunnat! Tur är bara att den här sista gången blev det lite mer långvarigt än vår första gång som bara blev en ynka gymnasieflirt ;)
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>