Som en änglatroende lycklig kämpe.

Energisnyltare, FÖRSVINN! Nu har jag tömt min kropp och själ på otäck energi och tänker från o med nu bara se förbi misären, elakheten, energislurpandet, omognaden, egoismen och annat som aldrig leder någonstans i livet förutom att man till slut får smaka på den själv om man är på något av de sätten jag precis beskrivit. Vissa mer, vissa mindre, vissa enbart, vissa aldrig. Jag omringas av människor i min närhet som strålar, som aldrig någonsin är egoistiska och elaka. Men det finns en och annan korp där ute som försöker och försöker. Försöker förstöra och krossa, mala och mortla sönder… Det finns tyvärr många av de där hemska korparna, kolla bara på hur världen ser ut!! Men jag tänker leva för det jag och mina käraste mår bra av. Kärleken, vänskapen, givmildheten, smartheten, tålmodheten och av positivitet i allra högsta grad. Det är detta som får oss människor att lyckas att ge och att få kärlek av våra närmaste, det är detta som får oss alla goda människor att kunna stå för vad vi är, vem vi är och vad vi gjort och kommer att göra i livet.
Jag har fått en alldeles underbar grund att utgå ifrån och det kan jag såklart bara tacka mina päron för och lite grann även mina syskon då såklart som alltid gosat med minstingen i familjen. Klart man har gjort saker i livet som man ångrar, hade varit korkat om jag påstått något annat. Ingen är perfekt och behöver inte vara det heller. Så länge man är god mot sina medmänniskor och lever så gott man kan utifrån en positiv inställning till livet så tror jag att man mår bäst. Så länge man vet med sig själv att man gör gott och så länge man vet att man vill alla väl. Jag vet att det är svårt, att det inte ens går alltid, hur mycket man än försöker. MEN man ska iallafall ge alla människor på vår jord en chans innan man dömer. Även den elakaste korp har något gott i sig. Det är oftast bara massa slagg ivägen. Men ibland försvinner aldrig slagget och då är det enbart korpen själv som får lida i slutändan. Andra runt omkring blir fällda, kanske spottade på och orättvist behandlade en tid. Men inte hela livet ut! Det är på grund av detta jag valt att leva som en god medmänniska. Som en änglatroende, lycklig kämpe. Jag tänker då aldrig sluta kämpa för rättvisan, för godheten, för de viktigaste varelsen som finns i världen och det är såklart våra små! Man har ett val, eller till och med flera val genom livet, det gäller bara att välja rätt. Glöm inte bort det!!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Som en änglatroende lycklig kämpe.

  1. Pingback: En favorit i repris. | Carde Mumma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>