Ölandsborg

image

Nu sitter jag framför brasan i mammas och pappas underbara stuga, Ölandsborg. Andreas och pappa spelar schack bakom mig och mamma kommer snart hem från jobbet. Då blir det te och snicksnack med henne! Jag är så tacksam över att just ni är mina föräldrar, finare människor finns inte! Här hemma är det så mysigt, det är så fantastiskt att få möjlighet att komma hit till skogen och bara njuta av stillheten, tystnaden och ron  som råder! Detta kommer bli en fin helg!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>