Så mycket kärlek

Det går inte beskriva hur mycket jag älskar dig! Du finns för mig jämt och ständigt! Du lyfter fram mitt bästa jag. Du är den del som tillsammans med min del skapar en helhet! Ibland är vi arga och ibland är vi trubbiga mot varann, men acceptans och en självklar känsla av samhörighet tillåter inte sämre dagar att bryta sönder vår helhet! Du och jag är bäst tillsammans! Våra brister i kombination med våra styrkor gör oss perfekta för varann. Absolut inte perfekta del för del men ack så fina som helhet! <

20130528-220618.jpg

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>