Ännu mera tjuvstart

20131124-205612.jpg

20131124-205624.jpg

20131124-205631.jpg

Jag vet att dessa bilder inte blev dom bästa, men jag bara måste dela med mig av vårt mysiga adventstjuvstartande! Tror att stjärnor o stakar får flytta upp i fönstren på torsdag, eller onsdag! Nu hoppas jag snön också flyttar hit i veckan. Det hade varit det bästbästa nu! T och V har pratat om snö sedan den försvann i vintras, så nu tycker jag inte de ska behöva vänta längre. Vi håller tummar o tår för det tycker jag! Nu blir det söndagsmys bland ljus och slingor!!! Tudiluu!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>