Ett efterlängtat kalas!

20131108-192851.jpg

20131108-192900.jpg

20131108-192925.jpg

Äntligen fick Vide sitt kalas! En mycket glad och nöjd kille vill jag påstå! Självklart fixade han dekoren till tårtorna själv och håll i er för det roliga kommer nu… Den ena tårtan blev döpt till Vivaldi 100 år, ja han skrev det på den alltså..jo för en 8-årings idol kan faktiskt vara självaste Antonio Vivaldi! Jag älskar att Vide går sin egen väg och struntar i allt vad grupptryck heter, han har alltid egna små tankar och ett eget sätt! En mycket fin egenskap tycker jag. Nu har vi efter svullande av den ena godsaken efter den andra bänkat oss i soffan för mys och skratt.. Halleluja för ordinary familjetrevnad!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>