Helgen i några bilder

20140111-213006.jpg

Idag har vi spenderat eftermiddagen på Leos Lekland. Storsucce blev det! Lekglada barn och vuxna är ett stort plus när man åker till sådana här ställen. (Vi vuxna gjorde iallafall så gott vi kunde utifrån vad vi ansåg oss klara av, för att hänga på de små liven, ha ha)
Igårkväll sov barnen hos sin farmor o farfar då jag och Andreas gjorde något så oväntat som att gå på hockey!!? Det var roligt det med, men lekland är enligt min mening mycket bättre! Nu håller vi tummar o tår för att snön inte ska smälta bort utan ökas på under natten så vi kan lattja en dag i pulkabacken imorgon! Jippi yo jippi yey!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>