Angående träningen…

I januari så skrev jag ett inlägg om det svettiga nya året..det svettiga nya året är fortfarande lika svettigt och jag kan inte låta bli att skriva om det här på grund av att det är en sådan extrem skön känsla att verkligen ta hand om sig genom träning. Träning fixar så att självkänslan får sig en boost, den fixar även så att lek med barnen är betydligt mer roligt när man inte blir andfådd efter en runda ”ta” i trädgården. Träning förbättrar även kroppshållning och håller till vis del bort värk i rygg och nacke. Den gör även så att jag tar mig iväg och tänker på mig själv, alltså i rent egoistiskt syfte. Vilket är viktigt att hålla hårt i så man inte skänker sin själ till alla runt omkring precis hela tiden. Träningen gör mig BARA gott, så varför sluta? Nu förstår jag inte varför det kunde vara så svårt att börja! Att svettas och att vakna med träningsvärk hör till min vardag nu och det är jag stolt över!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>