Vårkänslor.

20140519-200421-72261310.jpg

Vårkänslor, sommarvärme, högt och lågt. Det är känslor på olika nivåer och av olika slag. Jag har vart totalt uppslukad av mitt examensarbete de senaste veckorna, vilket har gjort mig till en kutryggad knäppis. Dock har värmen och dessa tu på bilden ovan gjort all denna paniktid uthärdlig och mysig. Blandat med datorstirr och musarm på hög nivå, har vi firat Tores 6-årsdag med släktkalas och barnkalas med dunder o brak. Jag har hunnit med ett besök i Stockholm och Andreas har byggt o grejat på altanen, vi har planterat, hängt med vänner mm mm. Men om jag ska vara rätt extremt ärligt så ska jag erkänna att den senaste perioden, typ en vecka tillbaka har varit extrem tuff. Pressen jag sätter på mig själv i skolsammanhang är alldeles för HÖG! Tänk att det ska vara så svårt att ta’t lite varligt! Nu, idag har jag iallafall skickat iväg ett hyfsat färdigt examensarbete på sisådär 45 sidor till min handledare och jag håller alla tummar o tår jag någonsin sett i denna värld att jag inte ska behöva ändra på alltför mycket, för då går jag sönder lite, som en porslinsdocka som kastats på golvet ungefär.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>