Flyga Drake

20140608-154907-56947277.jpg

20140608-154908-56948115.jpg

Igår efter en lång dags shopping blev vi alla sugna på att låna Örberga för en natt..så så fick det bli. Packa ihop och åka iväg. Inatt har vi sovit så gott så gott och tidigare idag pysslade Andreas ihop en drake. Vet själv hur häftigt man som barn tyckte det var, likaså var Tore och Vide mycket exalterade över flygningen och det viktigaste av allt, den fungerade!! Nu har vi landat hemma igen, Vide fick sig en välbehövlig kapning av håret och Tore är iväg och leker med kompisar, ingen av pojkarna ser man särskilt mycket av om man inte ”rymmer” iväg tillsammans! Men det är så fint med alla vänner barnen har så nära så det är inget jag gnäller över!

Nästa vecka ska vi iväg på en spännande helgtripp..mer om det senare!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>