Tillfälle att dansa

Oj, oj. Jag har den senaste terminen funderat mycket över hur det ska bli när jag blir klar med utbildningen och när allt som hör det till, tar slut. Nu behöver jag inte fundera längre..eller jo, det är väl egentligen nu som alla funderingar tar fart ordentligt, men om eller var jag ska jobba i höst är nu helt och hållet löst! Jag har fått en anställning, som lärare på fritidshem!!! Fort gick det, bra känns det, pirrigt är det. Jag är så tacksam, såå otroligt tacksam! Så nu finns det anledningar till att dansa fram och dom tillfällena är jag inte sen att haffa. Om jag ska vara helt ärlig så trodde jag inte att ett jobb skulle kunna göra mig så lycklig i själen, men nu är det så.

Imorgon firar vi in barnens sommarlov. De har ju sisådär cirka 10 veckors semester, det är ju betydligt mer en vad en annan har, men jag unnar dem varje sekund. Vi startar med att låna fasters husvagn och drar en sväng redan imorgon. Campingliv är något som jag själv är van vid sen jag var liten, men helt nytt för resten av skaran. Det ska bli jättemysigt! Barnen ser jättemycket fram emot den här lilla trippen och vi andra tu också såklart! Men huu vad grejer det behövs bara för en helg med husvagn! Helt otroligt mycket skit som packas med, både nödvändig och onödig skit såklart!

Ha en fin helg mina vänner!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>